Blog

 • Wedstrijd actief wonen

  Op in categorie Nieuws, Pers/advertenties

  In februari gaf Greentop een gratis groendak weg via een wedstrijd in het magazine Actief Wonen. Een koppel uit Gent kwam heel origineel uit de hoek en won met glans. Het resultaat kan je bewonderen in het laatste nieuwe nummer van Actief Wonen. Rep je dus snel naar de krantenwinkel!

  Lees het volledige artikel >
 • Urban Farming - de toekomst?

  Op in categorie Nieuws

  Een groentetuin op je dak doe je niet zomaar. Je wil optimaal gebruik maken van de ruimte die je hebt, je wil graag je eigen groente en fruit kweken en eten, je wil een betere leefomgeving. Dat zijn allemaal goede redenen om aan een groentedak te denken.

  Lees het volledige artikel >
 • Siergrassen en bamboes

  Op in categorie Vegetatie

  Een van de grootste angsten van onze klanten is dat het dak lek raakt door agressieve beplanting. Om dit te voorkomen is het raadzaam om steeds informatie in te winnen vooraleer men bepaalde soorten aanplant; want vooral in de categorie van bamboe en siergrassen kan er veel misgaan.

  Lees het volledige artikel >
 • Nieuwe website online!

  Op in categorie Algemeen

  Onze gloednieuwe website is online sinds 31 maart 2014. Deze site werd in het leven geroepen om onze klanten een nog betere service te bieden. 

   

  Lees het volledige artikel >
 • Plantenbeurs Gent 04/05

  Op in categorie Activiteiten

  De 20e editie van deze wilde plantenbeurs staat in het teken van het thema 'Natuur in de stad'. Een terecht thema want een stad heeft groen nodig om leefbaar te zijn. Greentop sponsort dit evenement en zal die dag aanwezig zijn met een stand.

  Lees het volledige artikel >